Підписуйся на інформаційну страховку бухгалтера
Підписатися

Гігієнічні вимоги до виробництва харчових продуктів: наказ набув чинності

19.11.2024 92 0 0

Набув чинності наказ Мінагрополітики та продовольства від 17.09.2024 № 3498, що затверджує Гігієнічні вимоги до виробництва та обігу харчових продуктів тваринного походження, які постачаються в невеликих обсягах кінцевим споживачам або локальним закладам роздрібної торгівлі. 

Зокрема, до виробництва та обігу яєць, рибних продуктів, живих двостулкових молюсків, м’яса птиці та зайцеподібних, а також туш та м’яса диких тварин. 

Гігієнічні вимоги до виробництва та обігу харчових продуктів тваринного походження, що постачаються в невеликих обсягах, встановлено відповідно до підходів, визначених законодавством Європейського Союзу.

Наказ вдосконалює механізми державного регулювання у сфері відносин, пов’язаних з виробництвом та обігом харчових продуктів тваринного походження, що постачаються в невеликих обсягах. Це сприятиме обігу безпечних харчових продуктів тваринного походження завдяки встановленню єдиних, прозорих та чітких вимог до виробництва та обігу харчових продуктів тваринного походження, що постачаються в невеликих обсягах.

Мінагрополітики

1 из 5

Приєднуйтесь до Uteka у Telegramm

Коментарі до матеріалу

Кращі матеріали