Підписуйся на інформаційну страховку бухгалтера
Підписатися

Медогляди для працівників громадського харчування: процедура, податкові наслідки та відповідальність

04.10.2024 113 0 1

Контроль за дотриманням санітарних вимог до персоналу – необхідна умова діяльності будь-якого кафе, ресторану, бару, їдальні тощо. Упоратися з цією місією допоможе ця стаття. У ній розглянемо: персонал яких категорій, коли і чиїм коштом мусить проходити медогляди; які наслідки недотримання відповідних вимог можуть очікувати на роботодавця та працівників. Також з’ясуємо, чи є спеціальні вимоги до персоналу щодо обов’язкових профілактичних щеплень. Звісно, не залишимо без уваги і податкову картину.

Висновки будуть корисними як для юросіб, так і для ФОП, що працюють у сфері Нoreca.

Повна версія доступна тільки передплатникам

Кращі матеріали