Підписуйся на інформаційну страховку бухгалтера
Підписатися

Подаємо Звіт про зайнятість та працевлаштування інвалідів (№ 10-ПІ). Граничний термін - 01.03.2019

11.01.2019 5169 0 0



Підприємства, ФОП, а також громадські організації осіб з інвалідністю, в яких за основним місцем роботи працює 8 і більше осіб, реєструються у відділеннях Фонду соцзахисту інвалідів за своїм місцезнаходженням і щороку подають цим відділенням звіт про зайнятість та працевлаштування інвалідів (далі - звіт), відповідно до ст. 19 Закону України «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні».

Порядок подання підприємствами, установами, організаціями та підприємцями, що використовують найману працю, звітів та інформації, необхідної для організації працевлаштування осіб з інвалідністю, затверджений постановою Кабміну від 31.01.07 № 70 «Про реалізацію ст. 19 і 20 Закону України «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні».

Відповідно до вищезгаданого Порядку звіт роботодавці подають (надсилають рекомендованим листом) щороку до 1 березня відділенням Фонду, в яких вони зареєстровані, за формою № 10-ПІ (річна).

Важливо!

Звіти надаються тільки в паперовому вигляді безпосередньо до територіальних відділень Фонду соцізахисту інвалідів або надсилаються рекомендованим листом.

http://www.ispf.gov.ua

Коментарі до матеріалу

Кращі матеріали