Перевірки дотримання санітарного законодавства
Перевірки контролюючими органами: підстави та порядок проведення, облік результатів
Санітарно-епідеміологічний нагляд здійснює Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства (далі – Управління), що входить до складу Державної служби з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів (далі – Держпродспоживслужба). Якими повноваженнями наділені перевіряючі з Управління та які види перевірок вони мають право проводити, розповімо в консультації.
При проведенні перевірок Управління керується: Законами № 877 і № 4004, а також Положенням № 1109.
Для довідки: офіційний сайт Держпродспоживслужби. На цьому сайті можна ознайомитися зі структурою та повноваженнями Управління.
Управління може прийти із плановою та позаплановою перевірками. Порядок їх проведення регулюється Законом № 877 (див. таблицю).
Показник
Повна версія доступна тільки передплатникам
Підпишіться на онлайн сервіси для бухгалтерів та кадровиків Uteka. Отримайте повний доступ бібліотеки безпечних рішень, які роблять вашу роботу ефективнішою.
Що входить в передплату?
і приклади
доступу
питання експерту
оновлення
матеріалів
матеріалів c 2015 року