Зберігання картоплі: бухоблік та оподаткування природного убутку
Картопля може обліковуватися в бухобліку сільгосппідприємства залежно від його спеціалізації як сільгосппродукція, як сировина для промислової переробки та/або як корм для тварин. Строк її зберігання – тривалий. Тому виникає потреба в розрахунку природних втрат за цим видом активів. Як це зробити, зважаючи на різні умови та строки зберігання? Як відобразити в обліку втрати в межах норм природних втрат та які особливості оподаткування? Чи можна псування продукції на складі списати за рахунок природних втрат? Відповімо на ці питання у статті.
Повна версія доступна тільки передплатникам
Отримайте відповідь на своє питання зараз і забезпечте себе від питань в майбутньому. Підпишіться на електронне видання для бухгалтерів і керівників Uteka
Що входить в передплату?
і приклади
доступу
питання експерту
оновлення
матеріалів
матеріалів c 2015 року