Підписуйся на інформаційну страховку бухгалтера
Підписатися

Як запобігти поширенню COVID-19 на виробництві харчових продуктів

13.05.2020 89 0 0

Мінекономіки та Держпродспоживслужба розробили для виробників і операторів ринку Методичні рекомендації щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, на потужностях з вирощування, утримання, забою, переробки і обігу тварин та виробництва харчових продуктів (текст див. за посиланням).

Документ містить інформацію про хворобу COVID-19; симптоми і шляхи інфікування; гігієну, профілактичні санітарні і протиепідемічні заходи; заходи з недопущення порушень в роботі та/або тимчасового зупинення виробничих потужностей, додаткові заходи для підтримки цілісності харчових ланцюгів і безперебійного постачання безпечних харчів кінцевим споживачам; зразок декларації, заповнення якої є обов’язковим для потрапляння на територію оператора потужності; орієнтовний перелік заходів із біологічної безпеки тощо.

www.mе.gov.ua

Коментарі до матеріалу

Кращі матеріали