Безоплатне харчування для робітників на час проведення польових робіт: як відобразити в бухобліку
На час проведення польових робіт сільгосппідприємство забезпечує робітників безоплатним харчуванням. Основним обліковим аспектом тут є ведення персоніфікованого обліку витрат на харчування. Також порядок бухобліку залежить від схеми організації харчування (користування послугами стороннього підприємства на підставі відповідного договору або приготування страв у власній їдальні) та статусу фізособи - робітника (штатний працівник чи підрядник, який виконує роботи за ЦПД). У статті розглянемо порядок відображення в бухгалтерському обліку операцій, пов’язаних з безоплатним харчуванням працівників, за різних умов.
Повна версія доступна тільки передплатникам
Підпишіться на онлайн сервіси для бухгалтерів та кадровиків Uteka. Отримайте повний доступ бібліотеки безпечних рішень, які роблять вашу роботу ефективнішою.
Що входить в передплату?
і приклади
доступу
питання експерту
оновлення
матеріалів
матеріалів c 2015 року