Вирощування аспарагусу на сільгосппідприємстві: бухгалтерський облік витрат виробництва та виходу продукції
Аспарагус або спаржа – відносно нова сільгоспкультура для виробника в нашій країні. Технологія її виробництва включає досить специфічні операції із закладання насаджень та догляду за ними, збору та сортування пагонів. Сільгосппідприємство, що займається вирощуванням цієї нішевої культури, цікавиться: якими проведеннями відобразити процес вирощування продукції із застосуванням НП(С)БО 30 «Біологічні активи»; якими документами оформлювати процес виробництва. Розглянемо ці питання у статті.
Повна версія доступна тільки передплатникам
Підпишіться на онлайн сервіси для бухгалтерів та кадровиків Uteka. Отримайте повний доступ бібліотеки безпечних рішень, які роблять вашу роботу ефективнішою.
Що входить в передплату?
і приклади
доступу
питання експерту
оновлення
матеріалів
матеріалів c 2015 року