Підписуйся на інформаційну страховку бухгалтера
Підписатися

Вирощування аспарагусу на сільгосппідприємстві: бухгалтерський облік витрат виробництва та виходу продукції

29.01.2024 145 0 1

Аспарагус або спаржа – відносно нова сільгоспкультура для виробника в нашій країні. Технологія її виробництва включає досить специфічні операції із закладання насаджень та догляду за ними, збору та сортування пагонів. Сільгосппідприємство, що займається вирощуванням цієї нішевої культури, цікавиться: якими проведеннями відобразити процес вирощування продукції із застосуванням НП(С)БО 30 «Біологічні активи»; якими документами оформлювати процес виробництва. Розглянемо ці питання у статті.

Повна версія доступна тільки передплатникам

Кращі матеріали