Підписуйся на інформаційну страховку бухгалтера
Підписатися

Їдальня на сільгосппідприємстві: організація бухобліку та калькулювання вартості

12.07.2024 232 0 1

Сільгосппідприємства часто забезпечують своїх працівників безплатним харчуванням. Для цього вони або замовляють їжу в закладах ресторанного господарства, або облаштовують власну їдальню. Власна їдальня може стати окремим видом бізнесу, адже годувати можна не тільки своїх працівників, але й усіх, хто бажає. Тим більше в умовах, коли сільгосппідприємство може використовувати продукцію власного виробництва. У цій статті розповімо про особливості обліку виробництва кулінарної продукції та нюанси калькулювання ціни продажу страв (кулінарних виробів).

Повна версія доступна тільки передплатникам

Кращі матеріали