Їдальня на сільгосппідприємстві: організація бухобліку та калькулювання вартості
Сільгосппідприємства часто забезпечують своїх працівників безплатним харчуванням. Для цього вони або замовляють їжу в закладах ресторанного господарства, або облаштовують власну їдальню. Власна їдальня може стати окремим видом бізнесу, адже годувати можна не тільки своїх працівників, але й усіх, хто бажає. Тим більше в умовах, коли сільгосппідприємство може використовувати продукцію власного виробництва. У цій статті розповімо про особливості обліку виробництва кулінарної продукції та нюанси калькулювання ціни продажу страв (кулінарних виробів).
Повна версія доступна тільки передплатникам
Підпишіться на онлайн сервіси для бухгалтерів та кадровиків Uteka. Отримайте повний доступ бібліотеки безпечних рішень, які роблять вашу роботу ефективнішою.
Що входить в передплату?
і приклади
доступу
питання експерту
оновлення
матеріалів
матеріалів c 2015 року