Як оформити списання плодоовочевої продукції, що зіпсувалася під час зберігання
Частина плодоовочевої продукції, що не була реалізована з певних причин, навесні виявляється непридатною. З цієї статті ви дізнаєтесь:
- чи можна вважати псування сільгосппродукції її втратами в межах норм природного убутку;
- чи можна під час документального оформлення факту псування овочів та фруктів обійтися лише актом списання цих запасів;
- на що слід звернути увагу, документуючи списання зіпсованої продукції (див. зразки).
Повна версія доступна тільки передплатникам
Підпишіться на онлайн сервіси для бухгалтерів та кадровиків Uteka. Отримайте повний доступ бібліотеки безпечних рішень, які роблять вашу роботу ефективнішою.
Що входить в передплату?
і приклади
доступу
питання експерту
оновлення
матеріалів
матеріалів c 2015 року