Бухоблік природного убутку зерна під час зберігання
Під час зберігання зерна його маса неодмінно зменшується через природний убуток. Це цілком передбачуване й закономірне явище в господарській діяльності сільгосппідприємства. Щоб пересвідчитись, що зменшення маси зерна дійсно є природним (тобто об’єктивним), аграрій має орієнтуватися на певні нормативи природного убутку, які затверджуються компетентним органом та застосовуються як гранично допустимі. Але для відображення природного убутку в бухгалтерському обліку важливо не лише визначити його фактичний розмір, а й правильно оформити документально.
Повна версія доступна тільки передплатникам
Отримайте відповідь на своє питання зараз і забезпечте себе від питань в майбутньому. Підпишіться на електронне видання для бухгалтерів і керівників Uteka
Що входить в передплату?
і приклади
доступу
питання експерту
оновлення
матеріалів
матеріалів c 2015 року