Отримайте доступ до більше 2 мільйонів готових рішень, публікацій та оглядів
Оформити
передплату

Частковий простій в переробній галузі агросектору: особливості бухобліку та оподаткування

22.06.2022 81 0 0

Проблема простою актуальна для тих агропідприємств, які окрім основної діяльності також займаються переробкою сільгосппродукції (і не лише власної). Через зірвані ланцюги постачання сировини потерпають підсобні промислові виробництва: не працюють або працюють частково заводи з виробництва соків та сокових концентратів, молокопереробні заводи, заводи з заморозки ягід та фруктів та ін. Як організувати часткову завантаженість виробничих потужностей та персоналу, як обліковувати витрати з частково зупиненого напряму – про це докладно розповімо в консультації.

Повна версія доступна тільки передплатникам

Кращі матеріали