Частковий простій в переробній галузі агросектору: особливості бухобліку та оподаткування
Проблема простою актуальна для тих агропідприємств, які окрім основної діяльності також займаються переробкою сільгосппродукції (і не лише власної). Через зірвані ланцюги постачання сировини потерпають підсобні промислові виробництва: не працюють або працюють частково заводи з виробництва соків та сокових концентратів, молокопереробні заводи, заводи з заморозки ягід та фруктів та ін. Як організувати часткову завантаженість виробничих потужностей та персоналу, як обліковувати витрати з частково зупиненого напряму – про це докладно розповімо в консультації.
Повна версія доступна тільки передплатникам
Підпишіться на онлайн сервіси для бухгалтерів та кадровиків Uteka. Отримайте повний доступ бібліотеки безпечних рішень, які роблять вашу роботу ефективнішою.
Що входить в передплату?
і приклади
доступу
питання експерту
оновлення
матеріалів
матеріалів c 2015 року