Підписуйся на інформаційну страховку бухгалтера
Підписатися

Заборона використання пальмової олії у виробництві харчових продуктів

Редакція

11.04.2018 573 0 0

На засіданні Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин народні депутати України – члени Комітету розглянули проект Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо заборони використання пальмової олії у виробництві харчових продуктів», № 3871.

Метою законопроекту, як зазначено в пояснювальній записці до нього, є пряма заборона використання пальмової олії у виробництві харчових продуктів, молока та молочних продуктів і встановлення адміністративної відповідальності за вчинене правопорушення.

Під час обговорення проекту Закону народні депутати України зазначили, що до Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин надійшли зауваження до законопроекту від профільних асоціацій, які наголошують на неприпустимості повної заборони на використання пальмової олії у виробництві, а також відзначили необхідність доопрацювання законопроекту (№ 3871) при підготовці його до другого читання.

За результатами обговорення Комітет прийняв рішення рекомендувати Верховній Раді України проект Закону України про внесення змін до деяких законів України щодо заборони використання пальмової олії у виробництві харчових продуктів (№ 3871) прийняти за основу.

http://rada.gov.ua

Коментарі до матеріалу

Кращі матеріали