Підписуйся на інформаційну страховку бухгалтера
Підписатися

5 нових підприємств України отримали право експорту в ЄС

Редакція

07.03.2017 176 0 0

Україна має великий експортний потенціал, а українська продукція коштує того, щоб продаватися на полицях Європейського Союзу.

У 2017 році ще 5 нових українських підприємств, які займаються виробництвом харчових продуктів, отримали право експорту в ЄС. На європейський ринок будуть постачати свої товари: 1 підприємство з виробництва молочної продукції, 1 підприємство з виробництва готової продукції з м'яса птиці, 3 підприємства по виробництву меду.

Крім того, за даними прес-служби, у цьому році Держродспоживслужба продовжила роботу по диверсифікації ринків збуту української продукції.

Крім того, постійно здійснюються заходи щодо проведення переговорів щодо доступу української продукції в:

   Китайську Народну Республіку — робота над розширенням переліку експортерів молочних продуктів, а також подання заявки на відкриття ринку для м'яса птиці і яловичини;

   Йорданію — узгодження ветеринарного сертифіката на експорт охолодженого/замороженого м'яса яловичини на фінальній стадії;

   Сербію — Узгоджено форму ветеринарного сертифіката на експорт м'яса птиці з України до Сербії;

   Єгипет — узгоджено форму ветеринарного сертифіката для експорту охолодженої/замороженої безкісткової яловичини;

   Японію — надана інформація про діючої системи державного контролю для відкриття ринку для м'яса птиці;

   Канаду — надання інформації щодо діючої системи державного контролю для відкриття ринку для м'яса птиці та продуктів з нього;

  Сінгапур — надання інформації щодо діючої системи державного контролю для відкриття ринку для м'яса птиці;

   Корею — надання інформації щодо діючої системи державного контролю для відкриття ринку для м'яса птиці;

   США — надання інформації щодо діючої системи державного контролю для відкриття ринку для м'яса птиці;

Європейського Союзу — розширення переліку експортерів харчових продуктів і кормів.

Джерело: http://hyser.com.ua/economics/172754-...

Коментарі до матеріалу

Кращі матеріали