Підписуйся на інформаційну страховку бухгалтера
Підписатися

Бухгалтерська кухня: як створювати час і бути ефективним

27.02.2019 442 0 0

Знайома ситуація: звіт здала - і щаслива! А потрібно бути щасливим кожен день! Як навчитися рахувати та оптимізувати свій час, щоб його вистачало на все? Відповіді на ці складні питання в відео.

1 из 1

Довгоочікуване інтерв'ю на Бухгалтерській кухні. 
Питання вкрай важливе для бухгалтера — як зробити так, щоб часу вистачало на все!
Експерт міжнародного рівня в питаннях ефективності та досягнення цілей, бізнес-тренер, власник Студії управління часом BogushTime Lyudmila Bogush-Dhand разом з незмінною ведучою та автором проекту "Бухгалтерська кухня"  Світланою Позовою обговорили питання ефективності та створення часу.

"Голова пухне", "мозок димить" - ці фрази характеризують стан більшості бухгалтерів у кінці робочого дня. Сьогодні не так часто можна зустріти щасливого бухгалтера, якому життя в радість і б'є ключем.

Найпоширеніші проблеми, які розповідають нам сьогодні бухгалтери про свою роботу :

  • складно зосередитися на виконанні роботи, тому що думаю про інші справи, які треба зробити
  • часто відстаю від графіка і намагаюся надолужити прогаяне
  • почала безліч нових проектів, але не завершую їх
  • коли що-небудь роблю, то постійно відволікають, і це впливає на швидкість моєї роботи
  • часто згадую про те, що не зробила щось важливе у той момент, коли вже надто пізно
  • приходжу додому з відчуттям, що нічого не встигла зробити на роботі, почуваю себе дуже втомленою і єдине на що здатна, це дивитися телевізор
  • вважаю, що не можу виділити час на фізичні вправи, відпочинок або навіть на прості розваги
  • щоб швидко все зробити, краще зробити це самому, чим доручати іншому
  • чекаю п'ятницю як манну небесну, щоб забути все і як те відволіктися від усіх цих завалів

Чому в житті бухгалтера виникає перевантаження? Вони ж розумні люди. Навіщо їм настільки себе заганяти?
У чому причина цього стану? Як створювати час і бути ефективним?
Про це дивіться і слухайте в інтерв'ю.

Тайм-коди:
 5:55 У чому основна причина завалів і перевантаження?
 9:10 Що робити з тим, на що не можу впливати?
 11:30 Що буде, якщо нічого не робити з перевантаженням і втомою?
 16:20 Що таке успіх і що таке ефективність
 17:11 Як створювати час?
 20:35 Де цьому можна навчитися?

 Цитати від Людмили Богуш:
 «Люди зазвичай люблять правила і дотримуються їх, ми самі дозволяємо їм свої ж правила порушувати»
 «Будь-яке відволікання збільшує час на виконання роботи в 2 рази»
 «Людина втомлюється немає від того, що він зробив.  Він втомлюється від того, що багато робить і не завершує розпочате.  Коли ти щось зробив і завершив розпочате, ти відчуваєш себе щасливим »
 «Я починаю свій день не з самого противного, а з самого важливого»
 «Кому як не бухгалтерам вважати те, що вони зробили.  Ми бачимо те, що ми не зробили і не записуємо те, що зробили.  І від цього немає відчуття «Я МОЛОДЕЦЬ!»
 «Успіх - це перемога в якійсь справі, і не важливо велике воно чи маленьке».
 «Ефективність - це отримання потрібного результату»

Кухня - це місце, де збираються рецепти смачних страв.  На Бухгалтерськії кухні збирають рецепти, ідеї, поради про те, як створити таку бухгалтерію, яку будуть любити і поважати всі в компанії.  На каналі Телеграм читайте більше інформації, що стане корисною керівникам і бухгалтерам в побудові бухгалтерії і обліку в компанії.

Коментарі до матеріалу