Подписывайся на информационную страховку бухгалтера
Разделы:
Подразделы:
Подразделы:
Подразделы:

Обнародованы новые минимальные цены на алкоголь

23.08.2017

КМУ обнародовал текст постановления от 9 августа 2017 № 634 «О внесении изменений в приложение к постановлению Кабинета Министров Украины от 30 октября 2008 № 957».

(изложено на языке оригинала)

РОЗМІР
мінімальних оптово-відпускних і роздрібних цін
на окремі види алкогольних напоїв

Код виробів згідно з УКТЗЕД

Опис товару

Мінімальна ціна за
1 літр 100-відсоткового спирту, гривень

Роздрібна ціна, гривень

оптово- відпускна

роздрібна

2208 60,
2208 70,
2208 90

Горілка та лікеро-горілчані вироби, інші

268,67

397,76

 

2208 30

Віскі

608

799

 

2208 40

Ром та інші спиртові дистиляти та спиртні напої, одержані шляхом перегонки зброджених продуктів з цукрової тростини

608

799

 

2208 50

Джин та ялівцева настоянка

608

799

 

2208 20

Спиртові дистиляти та спиртні напої, одержані шляхом перегонки виноградного вина або вичавок винограду:

 

 

 

 

коньяк (бренді) три зірочки

386,98

597,3

 

 

коньяк (бренді) чотири зірочки

412,85

645,17

 

 

коньяк (бренді) п’ять зірочок

495,95

692,6

 

 

інші спиртові дистиляти та спиртні напої, в тому числі

386,98

597,3

 

 

 

бренді ординарні, горілки виноградні

374,04

549,84

 

2206 (крім
2206 00 31 00,
2206 00 51 00,
2206 00 81 00 —

сидр і перрі (без додання спирту);

2206 00 39 00,
2206 00 59 00,
2206 00 89 00 —тільки зброджені напої, одержані виключно в результаті природного (натурального) бродіння фруктових, ягідних та фруктово-ягідних соків, з вмістом спирту не більше 8,5 відсотка об’ємних одиниць (без додання спирту)

Інші зброджені напої, суміші із зброджених напоїв та суміші зброджених напоїв з безалкогольними напоями

289,67

 

 

450,15

 

 

2206 00 31 00,
2206 00 51 00,
2206 00 81 00

Сидр і перрі (без додання спирту) у скляній тарі місткістю 1 л

 

 

28,47

2206 00 39 00,
2206 00 59 00,
2206 00 89 00

Тільки зброджені напої, одержані виключно в результаті природного (натурального) бродіння фруктових, ягідних та фруктово-ягідних соків, з вмістом спирту не більше 8,5 відсотка об’ємних одиниць (без додання спирту) у скляній тарі місткістю 1 л

 

 

28,47

2204
(крім 2204 10,
2204 21 06 00,
2204 21 07 00,
2204 21 08 00,
2204 21 09 00,
2204 29 10 00)

Вина виноградні натуральні у скляній тарі місткістю 0,7 л, в іншій тарі місткістю 1 л

 

 

37

2204
(крім 2204 10,
2204 21 06 00,
2204 21 07 00,
2204 21 08 00,
2204 21 09 00,
2204 29 10 00)

Вина виноградні натуральні з доданням спирту та міцні у скляній тарі місткістю 0,7 л, в іншій тарі місткістю 1 л

 

 

45

2205

Вермути та інші вина виноградні натуральні з додаванням рослинних або ароматизувальних екстрактів у скляній тарі місткістю 0,7 л, в інший тарі місткістю 1 л

 

 

45

2204 10,
2204 21 06 00,
2204 21 07 00,
2204 21 08 00,
2204 21 09 00,
2204 29 10 00

Вина у скляній тарі місткістю 0,7 л та 0,75 л

 

 

79,19

_________

Примітки: 1. Мінімальні оптово-відпускні і роздрібні ціни під час реалізації (продажу) горілки та лікеро-горілчаних виробів, інших зброджених напоїв, суміші із зброджених напоїв та суміші зброджених напоїв з безалкогольними напоями, коньяку (бренді) три зірочки, коньяку (бренді) чотири зірочки, коньяку (бренді) п’ять зірочок, бренді ординарного, горілки виноградної та інших спиртових дистилятів і спиртних напоїв різного вмісту спирту в тарі різної місткості визначаються як добуток відповідних затверджених мінімальних цін, міцності за об’ємом (у відсотках) і місткості тари (у літрах), поділений на 100 відсотків.

2. Мінімальна роздрібна ціна на вина та вермути у тарі місткістю менш як 1 літр та більш як 1 літр, 1 літр у скляній тарі розраховується як добуток затвердженої мінімальної ціни та місткості тари, поділений на 0,7.                

_____________________

Комментарии к материалу
Быстрая регистрация
Будьте в курсе изменений и актуальных тем, задавайте вопросы.
Популярное
22.07.2025
Топ-20 новостей прошлой недели
Самые интересные новости минувшей недели Внесены изменения в Порядок исчисления средней зарплаты Кабмин обновил правила определения критичности предприятий для бронирования работников Верховная Рада одобрила в целом изменения к НК относительно квартального налогового расчета для ФЛП ГНС отвечает ...
20.05.2025
Актуальные счета для уплаты налогов
Информация о реквизитах счетов, открытых для зачисления налогов, а также для уплаты единого взноса Больше по теме: Новая форма ТТН: обзор изменений Микро, малое, среднее или крупное: зачем нужно определять размер предприятия Утверждаем и обновляем штатное расписание: правила и нюансы Списки...
21.05.2025
Критически важные предприятия до 28 мая должны подать соответствующие данные: письмо Минэкономики
Больше по теме: Перечень отраслевых и региональных нормативных актов, которыми утверждены критерии признания предприятий критически важными в особый период Зарплатные критерии для бронирования работников: исчисляем среднюю зарплату Минэкономики в письме от 19.05.2025 № 27-11/37509-07 проинфор...
Новое
22.07.2025
Особенности прекращения предпринимательской деятельности ФЛП в связи со смертью: разъяснение Минюста
Министерство юстиции рассмотрело письмо Исполнительного комитета Криворожского городского совета от 13.06.2025 № 3/15/3732 относительно некоторых вопросов, связанных с прекращением предпринимательской деятельности физлица-предпринимателя в связи со смертью, и сообщает. Больше по теме: Смерть е...
22.07.2025
Правительство ликвидировало несколько министерств и создало новые
Правительством на заседании 21 июля принято решение переименовать неколторые министерства. Больше по теме: Какие предприятия обязаны подтвердить статус критически важного? Правительством на заседании 21 июля принято решение переименовать Министерство социальной политики на Министерст...
22.07.2025
Обнародованы изменения к КЗоТ относительно установления наличия признаков трудовых отношений
Целью и задачами законопроекта является минимизация дискреции в действиях органов власти – законодательное определение признаков наличия трудовых отношений, а также установление обязанности контролирующих органов и всех субъектов правоотношений для переквалификации последних в трудовые правоот...
Лучшие материалы