Подписывайся на информационную страховку бухгалтера
Разделы:
Подразделы:
Подразделы:
Подразделы:

Обнародованы новые минимальные цены на алкоголь

23.08.2017

КМУ обнародовал текст постановления от 9 августа 2017 № 634 «О внесении изменений в приложение к постановлению Кабинета Министров Украины от 30 октября 2008 № 957».

(изложено на языке оригинала)

РОЗМІР
мінімальних оптово-відпускних і роздрібних цін
на окремі види алкогольних напоїв

Код виробів згідно з УКТЗЕД

Опис товару

Мінімальна ціна за
1 літр 100-відсоткового спирту, гривень

Роздрібна ціна, гривень

оптово- відпускна

роздрібна

2208 60,
2208 70,
2208 90

Горілка та лікеро-горілчані вироби, інші

268,67

397,76

 

2208 30

Віскі

608

799

 

2208 40

Ром та інші спиртові дистиляти та спиртні напої, одержані шляхом перегонки зброджених продуктів з цукрової тростини

608

799

 

2208 50

Джин та ялівцева настоянка

608

799

 

2208 20

Спиртові дистиляти та спиртні напої, одержані шляхом перегонки виноградного вина або вичавок винограду:

 

 

 

 

коньяк (бренді) три зірочки

386,98

597,3

 

 

коньяк (бренді) чотири зірочки

412,85

645,17

 

 

коньяк (бренді) п’ять зірочок

495,95

692,6

 

 

інші спиртові дистиляти та спиртні напої, в тому числі

386,98

597,3

 

 

 

бренді ординарні, горілки виноградні

374,04

549,84

 

2206 (крім
2206 00 31 00,
2206 00 51 00,
2206 00 81 00 —

сидр і перрі (без додання спирту);

2206 00 39 00,
2206 00 59 00,
2206 00 89 00 —тільки зброджені напої, одержані виключно в результаті природного (натурального) бродіння фруктових, ягідних та фруктово-ягідних соків, з вмістом спирту не більше 8,5 відсотка об’ємних одиниць (без додання спирту)

Інші зброджені напої, суміші із зброджених напоїв та суміші зброджених напоїв з безалкогольними напоями

289,67

 

 

450,15

 

 

2206 00 31 00,
2206 00 51 00,
2206 00 81 00

Сидр і перрі (без додання спирту) у скляній тарі місткістю 1 л

 

 

28,47

2206 00 39 00,
2206 00 59 00,
2206 00 89 00

Тільки зброджені напої, одержані виключно в результаті природного (натурального) бродіння фруктових, ягідних та фруктово-ягідних соків, з вмістом спирту не більше 8,5 відсотка об’ємних одиниць (без додання спирту) у скляній тарі місткістю 1 л

 

 

28,47

2204
(крім 2204 10,
2204 21 06 00,
2204 21 07 00,
2204 21 08 00,
2204 21 09 00,
2204 29 10 00)

Вина виноградні натуральні у скляній тарі місткістю 0,7 л, в іншій тарі місткістю 1 л

 

 

37

2204
(крім 2204 10,
2204 21 06 00,
2204 21 07 00,
2204 21 08 00,
2204 21 09 00,
2204 29 10 00)

Вина виноградні натуральні з доданням спирту та міцні у скляній тарі місткістю 0,7 л, в іншій тарі місткістю 1 л

 

 

45

2205

Вермути та інші вина виноградні натуральні з додаванням рослинних або ароматизувальних екстрактів у скляній тарі місткістю 0,7 л, в інший тарі місткістю 1 л

 

 

45

2204 10,
2204 21 06 00,
2204 21 07 00,
2204 21 08 00,
2204 21 09 00,
2204 29 10 00

Вина у скляній тарі місткістю 0,7 л та 0,75 л

 

 

79,19

_________

Примітки: 1. Мінімальні оптово-відпускні і роздрібні ціни під час реалізації (продажу) горілки та лікеро-горілчаних виробів, інших зброджених напоїв, суміші із зброджених напоїв та суміші зброджених напоїв з безалкогольними напоями, коньяку (бренді) три зірочки, коньяку (бренді) чотири зірочки, коньяку (бренді) п’ять зірочок, бренді ординарного, горілки виноградної та інших спиртових дистилятів і спиртних напоїв різного вмісту спирту в тарі різної місткості визначаються як добуток відповідних затверджених мінімальних цін, міцності за об’ємом (у відсотках) і місткості тари (у літрах), поділений на 100 відсотків.

2. Мінімальна роздрібна ціна на вина та вермути у тарі місткістю менш як 1 літр та більш як 1 літр, 1 літр у скляній тарі розраховується як добуток затвердженої мінімальної ціни та місткості тари, поділений на 0,7.                

_____________________

Комментарии к материалу
Быстрая регистрация
Будьте в курсе изменений и актуальных тем, задавайте вопросы.
Популярное
19.08.2025
Топ-20 новостей прошлой недели
Самые интересные новости минувшей недели Президент подписал Закон о «заморозке» кредитов для аграриев Совместительство: ограничения, особенности и необходимые действия работодателя Правительство разрешило бронировать 100 % работников критически важных предприятий на прифронтовых террит...
20.05.2025
Актуальные счета для уплаты налогов
Информация о реквизитах счетов, открытых для зачисления налогов, а также для уплаты единого взноса Больше по теме: Новая форма ТТН: обзор изменений Микро, малое, среднее или крупное: зачем нужно определять размер предприятия Утверждаем и обновляем штатное расписание: правила и нюансы Списки...
21.05.2025
Критически важные предприятия до 28 мая должны подать соответствующие данные: письмо Минэкономики
Больше по теме: Перечень отраслевых и региональных нормативных актов, которыми утверждены критерии признания предприятий критически важными в особый период Зарплатные критерии для бронирования работников: исчисляем среднюю зарплату Минэкономики в письме от 19.05.2025 № 27-11/37509-07 проинфор...
Новое
19.08.2025
Премьер-министр представила Проект Программы действий Правительства
Кабмин представил Проект Программы действий Правительства, содержащий предложения по ключевым направлениям правительственной политики. Презентация Проекта Программы состоялась при участии народных депутатов, профильных общественных организаций, экспертной среды и аналитических центров. Кабмин п...
19.08.2025
Обнародована типовая форма подачи данных о финансовом плане субъекта хозяйствования госсектора
Минэкономики обнародовало Типовую форму подачи данных о финансовом плане субъекта хозяйствования государственного сектора экономики. Больше по теме: Финансовая и статистическая отчетность: пауза-отсрочка на период военного положения уже не действует! Минэкономики обнародовало свой приказ от 18.11.2...
19.08.2025
НБУ планирует изменения в правила раскрытия тайны поставщика платежных услуг
Национальный банк Украины предлагает для обсуждения проект изменений к Правилам хранения, защиты, использования и раскрытия тайны предоставлятеля платежных услуг (далее – Проект).  В Проекте предложено предусмотреть возможность физического лица и юридического лица, как клиента, так и вла...
Лучшие материалы