Подписывайся на информационную страховку бухгалтера
Подписаться

Податкову реформу остаточно перенесли на наступний рік

Верховна Рада і уряд домовились перенести Податкову реформу на наступний рік.

Про це у Facebook написала нардеп від "Блоку Петра Порошенка" Ніна Южаніна.

"Вчора на засіданні спільної робочої групи, до якої увійшли представники і Верховної ради, і уряду нарешті прийняли рішення, як ми рухаємося далі по бюджету та податковій реформі. У понеділок, 21 грудня, до Верховної Ради буде подано новий законопроект про внесення змін до діючого Податкового кодексу. Вони стануть тією податковою базою, на якій побудують бюджет країни на 2016 рік", - написала вона.

Що ж стосується законопроекту №3630, то за словами нардепа, після затвердження парламентом змін до Податкового кодексу та ухвалення Закону про держбюджет його також розглянутуть у першому читанні.

"Планується, що цей документ стане базою для розробки в наступному році нового податкового кодексу, в якому знайдуть своє відображення і прогресивні норми парламентського законопроекту №3357. Вірю, що в наступному році нам вдасться підготувати для країни справді ліберальну податкову реформу, яка буде детально прорахована найширшим колом спеціалістів, погоджена із суспільством і міжнародними партнерами та прийнята. Як цього вимагає закон, до 1 липня 2016 року. І у новий 2017 рік", - написала вона.

Вчора Верховна Рада на позачерговому засіданні не дійшла до голосування за проект державного бюджету на 2016 рік.

Депутати домовилися створити робочу групу, яка б за участю членів уряду і прем'єр-міністра допрацювала б проект держбюджету і податкові зміни.

Джерело: http://gazeta.ua/articles/politics/_p...

Комментарии к материалу

Лучшие материалы