Отримайте доступ до готових рішень, публікацій та оглядів
Підписатися

Зміни в законодавстві (20.11.2023 - 24.11.2023)

24.11.2023 15 0 0

Влада рекомендує прийняти в першому читанні за основу проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів у зв’язку з прийняттям Закону України «Про адміністративну процедуру»

Комітет з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування розглянув на своєму засіданні  проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів у зв’язку з прийняттям Закону України «Про адміністративну процедуру», внесений Кабінетом Міністрів України (реєстр. № 10161).

Уряд удосконалив порядок виплат ВПО

На своєму засіданні 21 листопада Кабмін вніс зміни до низки урядових постанов щодо обліку ВПО та виплат їм держдопомоги. 

ВРУ прийняла законопроект щодо посилення самостійності Спеціалізованої антикорупційної прокуратури

Верховна Рада України на своєму пленарному засіданні 21 листопада 2023 року ухвалила в першому читанні за основу проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України та інших законодавчих актів України щодо посилення самостійності Спеціалізованої антикорупційної прокуратури» (реєстр. №10060).

Демобілізовані військові зможуть гарантовано оформити оплачувану державою відпустку до 60 днів

Підтриманий Парламентом у другому читанні законопроект №8313 спрямований на впорядкування надання й використання відпусток. Зокрема, після набуття Законом чинності наші демобілізовані військовослужбовці зможуть оформити ще 60 днів оплачуваного державою відпочинку.

Комітет з питань правової політики підтримав законопроект, який врегульовує питання придбання житла з використанням житлового сертифікату

Комітет з питань правової політики розглянув на своєму засіданні 22 листопада 2023 року проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення правового регулювання питань, пов’язаних із забороною відчуження об’єктів нерухомого майна, придбаних (у тому числі проінвестованих/профінансованих) з використанням житлового сертифіката на придбання об’єкта житлової нерухомості (реєстраційний № 10208)

Коментарі до матеріалу