Договір купівлі-продажу частки у статутному капіталі

Товариства з обмеженою відповідальністю «Навколо світу»

<...>

1. Предмет Договору

1.1. У порядку та на умовах, визначених Договором, Продавець зобов’язується передати у власність Покупця частку, що становить 10 % статутного капіталу Товариства, що в грошовому вираженні становить 250 000 (двісті п’ятдесят тисяч) грн 00 коп., а Покупець зобов’язується прийняти та оплатити цю частку.

1.2. Відомості про Товариство:

<...>

2. Гарантії Продавця

2.1. Продавець гарантує Покупцю, що:

  • Товариство належним чином створене та зареєстроване згідно із чинним законодавством;
  • на момент укладення Договору частка в розмірі 10 % статутного капіталу Товариства, що в грошовому вираженні становить 250 000 (двісті п’ятдесят тисяч) грн 00 коп., повністю оплачена, нікому іншому не продана, не заставлена, в управлінні, під забороною та арештом не перебуває, щодо неї не існує спорів та претензій третіх осіб;
  • Товариство є законним власником майна, що відображено в балансі Товариства на дату укладення Договору;
  • Товариство не має простроченої заборгованості зі сплати податків (податкового боргу) та внесків на всі види державного соціального та пенсійного страхування;
  • відсутні відкриті виконавчі провадження щодо Товариства та/або в разі, коли Товариство є боржником;
  • щодо Товариства немає справи про банкрутство;
  • у Товариства відсутні будь-які грошові або майнові зобов’язання, що виникли у зв’язку з обігом цінних паперів (векселів, облігацій тощо);
  • Товариство не є учасником судових процесів, у яких розглядаються грошові або майнові вимоги до нього, кредиторської заборгованості у Товариства немає;
  • у Товариства відсутні будь-які грошові або майнові зобов’язання, що виникли або можуть виникнути в майбутньому за договорами поруки, застави (майнової поруки), надання гарантій та/або переведення боргу.

3. Порядок оформлення купівлі-продажу частки

3.1. Покупець вважається повноправним власником та набуває відповідних прав та обов’язків з моменту підписання акта приймання-передачі.

3.2. У день підписання Договору Сторони зобов’язуються підписати всі документи, необхідні для внесення відомостей до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань (далі – ЄДР). Витрати, пов’язані з реєстрацією змін до відомостей, які містяться в ЄДР, несе Покупець.

4. Ціна Договору та порядок розрахунків

4.1. За відступлення частки Покупець зобов’язується сплатити Продавцю 250 000 (двісті п’ятдесят тисяч) грн.

4.2. Оплата за Договором здійснюється шляхом безготівкового перерахування суми на поточний рахунок Продавця.

4.3. Усі витрати на оформлення та посвідчення Договору несе Покупець.

<...>

7. Строк дії Договору та інші умови

7.1. Договір набуває чинності з моменту його підписання та нотаріального посвідчення і діє до повного виконання Сторонами своїх зобов’язань за Договором.

7.2. Після підписання Договору всі попередні переговори за ним, листування, попередні угоди та протоколи про наміри з питань, що так чи інакше стосуються Договору, втрачають юридичну силу.

7.3. Зміни в Договір можуть бути внесені за взаємною згодою Сторін, що оформляється додатковою угодою до Договору.

7.4. Зміни та доповнення, додаткові угоди та додатки до Договору є його невіддільною частиною і мають юридичну силу в разі, якщо вони викладені в письмовій формі, нотаріально посвідчені та підписані уповноваженими на те представниками Сторін.

7.5. Усі правовідносини, що виникають у зв’язку з виконанням умов Договору і не врегульовані ним, регламентуються нормами чинного в Україні законодавства.

7.6. Договір складено українською мовою у чотирьох примірниках, кожний з яких має однакову юридичну силу.

8. Реквізити та підписи Сторін:

<...>