|
Культура |
Кількість |
|
|
оптимальна |
максимальна |
|
|
1 |
2 |
3 |
|
Плодові дерева |
2 |
3 |
|
Ягідники |
1 |
3 |
|
Гречка |
2 |
3 |
|
Соняшник |
0,5 |
1 |
|
Баштанні |
0,3 |
0,5 |
|
Огірки |
0,5 |
1 |
|
Інші овочеві |
0,2 |
0,5 |
|
Огірки в теплицях – 500–1 000 м2 |
|
|
|
– 2 000–3 000 м2 |
2 |
3 |
|
Конюшина червона (насінник) |
3 |
5 |
|
Гірчиця |
0,5 |
1 |
|
Люцерна |
2 |
4 |
|
Еспарцет |
3 |
4 |
|
Буркун |
3 |
4 |
* Справочник зоотехника. – К.: Урожай, 1977. – 314 с. |
||