Публічний договір про надання медичних послуг

<…>

1. Основні визначення, що використовуються у Договорі/Терміни:

<…>

1.7.Акційні Пропозиції – додаткові можливості до Послуг, що надаються Виконавцем для всіх без винятку Пацієнтів, перелік та умови отримання яких визначені розпорядженням (наказом) Виконавця. Пропозиції зокрема, але не виключно, це: знижки, програми лояльності, спеціальні бонусні програми тощо.

<…>

2. Загальні положення

<…>

2.3. Послуги та Акційні пропозиції надаються на підставі цього Договору, згідно із Правилами перебування пацієнтів та Правилами внутрішнього розпорядку Виконавця, затвердженими Виконавцем (далі – «Правила»), з якими Замовник ознайомлюється під час укладення цього Договору.

<…>

2.5. Виконавець, надаючи Послуги та Акційні пропозиції, може використовувати мережу Інтернет, телефон та/або комп’ютерну мережу.

2.6. Місцем надання Послуг і Акційних пропозицій вважається місце розташування Виконавця та його відокремлених підрозділів, якщо такі підрозділи наявні у Виконавця.

<…>

4.2. Виконавець має право:

<…>

надавати Виконавцю Послуги та Акційні пропозиції з урахуванням положень Закону України «Про захист персональних даних», принципів збереження та нерозголошення лікарської та/або конфіденційної інформації, у т. ч. інформації про факт звернення до Замовника, стан здоров’я, результати медичних обстежень та оглядів, проведенні медичні втручання, а також інтимну та сімейну сторони життя Пацієнта;

<…>

4.4. Замовник має право:

<…>

приймати до розгляду письмові пропозиції Пацієнта щодо покращення та якості надання Послуг і Акційних пропозицій.

<…>