<…>

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КРАЙ»

НАКАЗ

 

18.05.20 р.

м. Чернігів

№ 77-од

Про зміну істотних умов праці
(установлення суміщення)
У зв’язку із збільшенням обсягів роботи, керуючись частиною третьою ст. 32 КЗоТ,

НАКАЗУЮ:

  1. З 01.08.20 р. установити заступнику начальника відділу збуту (Ковальчуку О. Я.) виконання додаткової роботи в порядку суміщення посади менеджера із збуту, без увільнення від основної роботи, до прийняття основного працівника, з доплатою в розмірі 50 % посадового окладу за посадою менеджера із збуту.
  2. Начальнику відділу кадрів (Калатай Н. Ю.):
    – видати заступнику начальника відділу збуту (Ковальчуку О. Я.) персональне письмове попередження про зміну істотних умов праці до 29.05.20 р.;
    – запропонувати заступнику начальника відділу збуту (Ковальчуку О. Я.) подати до відділу кадрів згоду або відмову від продовження роботи в нових умовах;
    – попередити заступника начальника відділу збуту (Ковальчука О. Я.), що в разі відмови від продовження роботи в нових умовах у зв’язку зі зміною істотних умов праці трудовий договір з ним буде припинено за п. 6 ст. 36 КЗоТ з 31.07.20 р.
  3. Головному бухгалтеру (Яремчук Л. І.) взяти під контроль виплату заступнику начальника відділу збуту (Ковальчуку О. Я.) доплати у розмірі 50 % посадового окладу за посадою менеджера із збуту з 01.08.20 р.
  4. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Директор     Ярошенко     А. О. Ярошенко

З наказом ознайомлені:

<…>