КОЛЕКТИВНИЙ ДОГОВІР ТОВ «ВЕСНА»

З метою сприяння регулюванню трудових відносин та інтересів працівників і власників ТОВ «Весна» власник підприємства (далі – Роботодавець) в особі директора ________________________,

з одного боку, і трудовий колектив в особі уповноваженого ради трудового колективу підприємства _______________________________________________, (прізвище, ім’я, по батькові)

з іншого боку (далі – Сторони), уклали цей договір про такі взаємні зобов’язання:

1. Загальні положення

1.1. Цей колективний договір укладено відповідно до Закону України «Про колективні договори і угоди» та визначає взаємні виробничі, трудові та соціально-економічні відносини між Роботодавцем і працівниками підприємства.

<…>

5. Режим роботи, тривалість робочого часу та відпочинку

5.1. На підприємстві встановлюється п’ятиденний робочий тиждень із нормальною тривалістю робочого часу – 40 годин на тиждень і таким режимом роботи, який зобов’язуються виконувати всі працівники:

початок роботи – 9:00,

  • закінчення роботи – 18:00,
  • перерва для відпочинку та харчування – з 13:00 до 14:00,
  • вихідні дні – субота і неділя.

<…>

5.5. Працівники підприємства за узгодженням з адміністрацією мають право використовувати гнучкий графік робочого часу (далі – ГРРЧ). Застосування ГРРЧ не тягне за собою змін у нормуванні та оплаті праці працівників, не впливає на порядок нарахування та розмір доплат, премій, не надає пільг з обчислення стажу роботи (у т.ч. і спеціального) та інші трудові права працівників.

У разі виробничої потреби роботодавець може тимчасово на термін до одного місяця переводити працівників з ГРРЧ на загальновстановлений на підприємстві режим роботи

<…>