ЗРАЗОК

<...>

Договір комісії зі зберіганням

м. Жашків

12.11.19 р.

Фермерське господарство «Квітка» в особі голови Ставенка Олега Миколайовича, що діє на підставі Статуту (далі – Сторона 1), з однієї сторони, і Товариство з обмеженою відповідальністю «Зерно» в особі директора Лейченка Степана Олеговича, що діє на підставі Статуту (далі – Сторона 2), з іншої сторони (далі разом Сторони), уклали цей договір (далі – Договір) про таке.

Сторони погодили, що Договір є змішаним договором, який поєднує у собі умови договору комісії та договору зберігання, передбачені нормами ЦК.

Предмет Договору

1.1. Сторона 1 доручає Стороні 2, а Сторона 2 бере на себе зобов’язання за винагороду, яка встановлена в п. 4.1 Договору, від власного імені за рахунок Сторони 1 укласти із третіми особами договори на купівлю пального об’ємом 100 тис. л. Надалі придбане пальне зберігається Стороною 2 та передається Стороні 1 за вимогою.

1.2. Вимоги до придбаного пального такі: пальне має відповідати товару з кодом УКТЗЕД 3824 90 97 10 «Паливо моторне альтернативне».

1.3. Придбане пальне зберігається Стороною 2 за адресою: м. Жашків, вул. Січова, 44.

<...>

4.1. Комісійна винагорода, яка належить до виплати Стороні 2, становить 5 000 грн (п’ять тисяч гривень 00 коп.).

4.2. За послуги зі зберігання Стороні 2 належить до виплати винагорода в розмірі 500 грн (п’ятсот гривень 00 коп.) на місяць за кожні 100 літрів пального, що перебуває на зберіганні. Вартість зберігання збільшується залежно від об’єму пального, яке перебуває у Сторони 2 на зберіганні.

4.3. Грошові кошти, передбачені п. 4.1 та 4.2 Договору, виплачуються Стороні 2 протягом двох робочих днів із дати погодження та підписання Сторонами двох документів у письмовій формі: звіту комісіонера та акта наданих послуг зі зберігання. За потреби Сторони можуть укласти один загальний звіт, який міститиме відомості про посередницькі послуги з комісії та зберігання.

4.4. Витрати, понесені на виконання Договору Стороною 2, підлягають відшкодуванню і відображаються у звіті.

<...>

6.1. Перебіг строку зберігання пального розпочинається з дня прибуття пального за адресою, указаною у п. 1.3 Договору.

<...>

7.1. Строк дії Договору становить 9 місяців із дня його підписання Сторонами. Сторони погодились не посвідчувати Договір у нотаріуса.

<...>