Загальна вимога щодо розгляду заяви

1. Прийняти Заяву до розгляду та надати на неї відповідь

Вимога щодо конкретної інформації, у зв’язку з необхідністю отримати яку було подано звернення

2. Повідомити керівника ТОВ «Інвестиційні-Будівельні-Суміші» ЄДРПОУ 89734256, які обставини слугували підставою для фактичної перевірки товариства, що була призначена наказом № 187763-ВК від 18.05.2019 р. «Про призначення фактичної перевірки ТОВ «Інвестиційні-Будівельні-Суміші», яка конкретна підстава проведення фактичної перевірки, якою нормою права таку підставу передбачено та якою нормою права керувалася особа, що призначала перевірку.

3. Повідомити керівника ТОВ «Інвестиційні-Будівельні-Суміші» щодо наявності у відкритих базах даних, якими володіє контролюючий орган: ЄРПН/РК, ЄРАН/РК, АРМ АІС «Податки», інших відкритих джерелах інформації будь-яких відомостей, які свідчать про застосування підприємством схем ухилення від оподаткування або схем мінімізації податків.

4. Повідомити керівника ТОВ «Інвестинційні-Будівельні-Суміші» про наявність документів (з наданням копій таких документів), які стали підставою для видання наказу про призначення фактичної перевірки (доповідна записка, рапорт, повідомлення про злочин, повідомлення про адміністративне правопорушення, заява про звернення громадян, інший документ)

Наголошуємо на необхідності аргументувати свою відповідь та підкріпити її належними документами

5. Відповідь прошу підтвердити документами, завіреними належним чином: дата; підпис; прізвище, ім’я, по батькові особи, що її надає; «Згідно з оригіналом»; печатка установи за наявності; реєстраційний номер вихідної кореспонденції

Зазначаємо спосіб отримання відповіді на заяву: поштою або на руки, та зазначаємо адресу надсилання кореспонденції, якщо вона відрізняється від юридичної адреси

6. Відповідь прошу надіслати поштою на адресу: 01025, м. Київ, вул. Академіка Амосова, 24-В, офіс 234

Нагадуємо контролюючому органу про необхідність дотримання строків розгляду заяви

7. Відповідь прошу надати в строки, визначені ст. 20 Закону України «Про звернення громадян», а саме не пізніше 20.07.19 р.

* За наявності інших обставин, які платник податків бажає з’ясувати у податкового органу, про них слід зазначати в позовній заяві.