Зразок формулювання положень договору купівлі-продажу / постачання товару з «відкладальною» умовою щодо переходу права власності на такий товар:

Назва пункту договору

«Умови оплати товару»

Формулювання тексту положень договору

Покупець здійснює банківське перерахування дев’яносто п’яти відсотків вартості поставленої/завантаженої партії Товару на Термінал відповідно до актів перевантаження Термінала за пред'явлення всіх експортних документів, крім Сертифіката аналізу, протягом трьох банківських днів після отримання Покупцем таких документів: рахунка-фактури; листа від Продавця про передання прав власності на товар Покупцю; повного пакета документів, необхідних для митного оформлення товару

Назва пункту договору

«Умови переходу права власності на товар»

Формулювання тексту положень договору

Право власності на товар/продукцію переходить до покупця з моменту отримання листа від продавця про передання прав власності на товар. Зазначений документ надсилається Продавцем кур'єрською службою на таку адресу: 01001, Україна, м. Переяслав-Хмельницький, вул. Лесі Українки, 26-Б, кв. 118. У разі нездійснення повної оплати продукції Продавець має право «притримати» листа про перехід права власності та надіслати його лише після повної оплати.