Зразок

<...>

Павлівська міська рада оголошує конкурс на зайняття вакантної посади головного економіста фінансового відділу апарату міської ради.

Основними обов‘язками працівника на цій посаді є: здійснення щомісячного моніторингу надходжень та видатків коштів місцевого бюджету; аналіз дохідної та видаткової частини кошторису апарату ради; підготовка пропозицій голові ради для коригування кошторису протягом бюджетного періоду.

Вимоги до претендента: повинен знати Конституцію, законодавство стосовно служби в органах місцевого самоврядування, Бюджетний кодекс, нормативно-правові акти Кабінету Міністрів України та Міністерства фінансів України стосовно використання коштів місцевого бюджету, одержання субвенції, практику їх застосування.

Кваліфікаційні вимоги: вища економічна освіта не нижче рівня бакалавра; стаж роботи за фахом на держслужбі чи в органі місцевого самоврядування на посаді провідного економіста не менше одного року або стаж роботи за фахом в економічній чи фінансовій сфері не менше трьох років; володіння основними принципами роботи на комп‘ютері (у системі Word, Windows); вільне володіння державною мовою.

Документи приймаються протягом 30 днів із дня оголошення, тобто до 15.05.17 р. Звертатися за адресою: Київська обл., м. Павлівськ, вул. Шаргородська, 6.

Телефон: 222-11-33.