АКТ ПРИЙМАННЯ-ПЕРЕДАЧІ
майнового права до статутного капіталу
Товариства з обмеженою відповідальністю «Експерт»

м. Дніпро

«15» лютого 2022 р.

Фізична особа, громадянка України Коваленко Ганна Валеріївна, паспорт серії АA 110001, виданий Дніпровським РВ УМВС України в Запорізький області 10 липня 2000 року, зареєстрована за адресою: м. Дніпро, вул. Квітнева, буд. 5, ідентифікаційний номер 2002002001, яка є учасником ТОВ «Експерт», з одного боку, і Петренко Євген Іванович, який є директором ТОВ «Експерт», з іншого боку, уклали цей Акт приймання-передачі про нижченаведене:

1. Відповідно до Рішення загальних зборів учасників ТОВ «Експерт» від 10.02.2022 № 8 учасник Товариства – Коваленко Ганна Валеріївна передає, а директор Товариства – Петренко Євген Іванович приймає як вклад до статутного капіталу ТОВ «Експерт» право користування будівлею, що належить Коваленко Ганні Валеріївні на праві власності згідно з Витягом з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно від 11.01.2017 № 32133222 (надалі – Будівля).

2. Характеристика Будівлі:

  • загальна площа – 492,8 м2;
  • розташована за адресою: м. Дніпро, вулиця Травнева, будинок 47.

3. Право користування Будівлею оцінене учасниками ТОВ «Експерт» в сумі 5 750 000 (п’ять мільйонів сімсот п’ятдесят тисяч) гривень.

4. Право користування Будівлею передається до статутного капіталу ТОВ «Експерт» строком до моменту виходу Коваленко Ганни Валеріївни з Товариства.

5. ТОВ «Експерт» зобов’язано за свій рахунок забезпечити страхування Будівлі від ризику її втрати або пошкодження та підтримувати чинність страховки.

6. ТОВ «Експерт» зобов’язано утримувати Будівлю в технічно справному стані, здійснюючи за свій рахунок поточний ремонт, а також якщо буде потреба – капітальний ремонт Будівлі.

7. Право користування Будівлею передається до статутного капіталу ТОВ «Експерт» разом з правом користування всіма комунальними послугами та правом передавати Будівлю в оренду іншим особам.

8. Вартість удосконалень Будівлі, зроблених ТОВ «Експерт», відшкодуванню не підлягає.

9. Цей Акт свідчить, що учасник ТОВ «Експерт» – Коваленко Ганна Валеріївна та директор ТОВ «Експерт» – Петренко Євген Іванович претензій з приводу приймання-передачі вказаного права користування в статутний капітал ТОВ «Експерт» один до одного не мають.

10. Цей Акт складений у двох екземплярах, по одному для кожної із сторін.

Учасник ТОВ «Експерт»                       Директор ТОВ «Експерт»
(підпис)     Ганна КОВАЛЕНКО            (підпис)      Євген ПЕТРЕНКО