ОБРАЗЕЦ 2

Додаткова угода № 1
до договору оренди від 01.11.19 р. № 48/19

18.03.20 р.

м. Полтава

Директор ТОВ «Ластівка» Ільченко Володимир Дем’янович, який діє на підставі статуту (далі – Орендодавець), з однієї сторони, та ФГ «Світанок» в особі голови Стельмаха Дмитра Валерійовича, який діє на підставі статуту (далі – Орендар), з іншої сторони, уклали цю додаткову угоду до договору оренди від 01.11.19 р. № 48/19 (далі – Договір, Угода) про таке:

1. Внести зміни до п. 3.1 Договору, виклавши його у такій редакції:

«3.1. Орендна плата за користування приміщенням становить 8 тис. грн (вісім тисяч гривень) на місяць та вноситься Орендарем на розрахунковий рахунок Орендодавця щомісяця до 5-го числа.

3.2. Від дати початку карантину, запровадженого постановою КМУ від 11.03.20 р. № 211, та до його завершення Орендар частково звільняється від внесення плати, передбаченої п. 3.1 Договору, а саме він сплачує 1 тис. грн (одну тисячу гривень) за місяць.

3.3. На період карантину плата вноситься Орендарем на розрахунковий рахунок Орендодавця наперед за поточний місяць не пізніше 10-го числа.

3.4. Із наступного дня після оголошення завершення карантину плата за користування нараховується у розмірі, встановленому п. 3.1 Договору, із розрахунку кількості безкарантинних днів у місяці, в якому завершено карантин».

2. Усі інші умови Договору залишаються чинними. Сторони підтверджують свої зобов’язання.

3. Угода є невід’ємною частиною Договору та набуває чинності з моменту її підписання сторонами.

4. Угода укладена в двох екземплярах, по одному для кожної із сторін.

Реквізити та підписи сторін:

<...>