ОБРАЗЕЦ

Договір підряду на виконання робіт № 7

22.10.19 р.

м. Київ

Загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів № 216 м. Києва, в особі директора школи Петриченка Василя Миколайовича, що діє на підставі Статуту школи, зареєстрованого 12.09.14 р. (далі – Замовник), з однієї сторони, та громадянин Василенко Віктор Олександрович, паспорт серії НВ № 562543, виданий 24 липня 2001 року Харківським РВ УМВС у м. Києві (надалі – Підрядник), з іншої сторони, разом поіменовані як Сторони, уклали цей договір (далі – Договір) про таке:

1. Предмет договору

1.1. Замовник доручає, а Підрядник бере на себе зобов’язання виконати роботи з установлення металевої огорожі (сітки) навколо технічних приміщень Замовника за адресою: м. Київ, вул. Колекторна, 15.

1.2. Підрядник виконує роботу на свій ризик, самостійно організовує робочий процес та не підпадає під дію Правил внутрішнього трудового розпорядку Замовника.

1.3. Підрядник зобов’язаний виконати роботи не пізніше 01.11.19 р.

1.4. Роботи виконуються з матеріалів Підрядника. Підрядник сам забезпечує себе всім необхідним для виконання робіт.

1.5. Замовник зобов’язується своєчасно прийняти та оплатити виконану Підрядником роботу.

2. Розмір та порядок оплати

2.1. За виконану роботу Замовник зобов’язується сплатити Підряднику винагороду в розмірі 2 000 грн (дві тисячі гривень).

2.2. Замовник зобов’язується компенсувати Підряднику придбання матеріалів у кількості, необхідній для виконання робіт за Договором, а також інших пов’язаних із цим витрат та попередньо погоджених із Замовником. Підставою для компенсації є пред’явлені Підрядником фіскальні чеки РРО або інші, установлені законодавством, підтвердні документи.

2.3. Оплата повинна бути здійснена протягом трьох днів після підписання Сторонами Договору акта приймання-передачі виконаних робіт.

2.4. Виплата здійснюється за безготівковим розрахунком шляхом перерахування суми винагороди і компенсації на банківську карту Підрядника, зазначену в Договорі.

2.5. У разі розірвання договору на вимогу Замовника згідно з п. 4.5 Підряднику виплачується 200 (двісті) грн без виплати винагороди за п. 2.1 та компенсації за п. 2.2 Договору.

3. Відповідальність сторін

3.1. За порушення строку виконання робіт за Договором Підрядник несе відповідальність у вигляді сплати штрафу в розмірі 50 грн за кожен день прострочення.

3.2. За порушення термінів оплати за Договором Замовник несе відповідальність у вигляді сплати пені в розмірі діючої подвійної облікової ставки НБУ за кожен день прострочення.

4. Строк дії договору

4.1. Договір набуває чинності з дня підписання та діє до 01.11.19 р. включно.

4.2. Договір може бути розірваний за взаємною згодою Сторін.

4.3. У разі порушення однією із Сторін зобов’язань за Договором інша сторона має право розірвати його в односторонньому порядку.

4.4. Замовник має право в односторонньому порядку розірвати договір, якщо він буде не задоволений обсягом і якістю проведених робіт станом на 27.10.19 р.

4.5. Договір оформляється без продовження на новий строк.

5. Інші умови

5.1. Договір складений у двух примірниках, які мають однакову юридичну силу, по одному для кожної Сторони Договору.

5.2. Усі суперечки з приводу цього Договору розглядаються в порядку, передбаченому чинним законодавством.

6. Юридичні адреси, реквізити та підписи Сторін

                              Замовник:                                                                                     Підрядник: