в особі

 

 

 

(для юридичної особи - прізвище, ім’я, по батькові керівника)

Серія ____ № _________, виданий _________________________________________________________________                                                                                        ”___” ___________._____ р.

(для фізичної особи – суб’єкта господарювання – серія та номер паспорта, ким і коли виданий)

Прошу видати ліцензію на право здійснення роздрібної торгівлі ___________________________ (необхідне зазначити)         (алкогольними напоями або тютюновими виробами або сидром та перрі, без додання спирту)

терміном дії з «___»__________ 20___р. по «___»_________ 20___ р. та проставити відмітку про внесення плати за ліцензію у розмірі   ____ грн., в залежності від територіального розташування.

(При визначенні дати початку дії ліцензії слід враховувати, що ліцензія (чи рішення про відмову в видачі) видається у 10-денний термін з дня одержання повного пакета документів (ст.15 Закону України від 19 грудня 1995 року № 481/95-ВР „Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів” ).

 

 

Внести у Додаток до ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями таку інформацію про електронні контрольно-касові апарати (книги обліку розрахункових операцій):