ОБРАЗЕЦ

Додаткова угода № 5/19
до договору оренди земельної ділянки від 03.04.08 р. № 14

м. Павлоград

06.05.19 р.

Сидоренко Олександр Олегович, паспорт серії АА № 111111, виданий Кіровським РВ ДМУ ГУМВС у Дніпропетровській області 01.02.04 р., зареєстрований та проживає за адресою: м. Павлоград, вул. Будівельників, 40, який діє за власним волевиявленням, з одного боку (далі – Орендодавець), та Фермерське господарство «Тимченко» в особі голови Тимченка Миколи Миколайовича, який діє на підставі статуту, з іншого боку (далі – Орендар), за взаємною домовленістю уклали цю додаткову угоду про таке:

1. Внести зміни до договору оренди земельної ділянки від 03.04.08 р. № 14 (далі – Договір), виклавши в новій редакції п. 4.1 та 4.2 розділу «Орендна плата», а саме:

«4.Орендна плата вноситься Орендарем щороку в грошовій формі у строк до 31 грудня на розрахунковий рахунок Орендаря, вказаний у п. 12.1 «Адреса та реквізити сторін» Договору. Розмір орендної плати становить 5 000 (п’ять тисяч) грн.

4.2 Орендна плата підлягає індексації. Індексація здійснюється Орендарем шляхом множення розміру, визначеного п. 4.1 Договору, на коефіцієнт індексації, який розраховується як добуток індексів інфляції за календарний рік».

2. Усі інші умови Договору залишаються незмінними.

3. Додаткова угода є невід’ємною частиною Договору та набуває чинності після її підписання сторонами та державної реєстрації.

4. Додаткова угода складена у трьох примірниках, які мають однакову юридичну силу, по одному для кожної зі сторін та державного реєстратора Держреєстру речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень.

Реквізити та підписи сторін:

<...>