Подписывайся на информационную страховку бухгалтера
Подписаться

Реєстри Мінприроди тепер можна знайти на Порталі відкритих даних

Редакция

17.02.2016 217 0 0

На Порталі відкритих даних data.gov.ua опубліковано 46 наборів даних Мінприроди, серед яких кадастр об’єктів природно-заповідного фонду, реєстр пестицидів, реєстри ліцензіатів та багато іншої інформації.

Ці дані можуть бути цікаві журналістам та профільним експертам. Українські IT-спеціалісти знайдуть можливість використовувати ці дані для розробки мобільних додатків, якими зможуть користуватись усі громадяни, бізнес, влада. Вже запропоновано розробникам порталу відкритих даних провести екологічний хакатон та запропонувати командам створити корисні проекти на основі наших відкритих даних.

Перші кроки з відкриття даних та закликала експертів-екологів та громадських активістів дати зворотній зв'язок та повідомити, які ще дані від Мінприроди та підпорядкованих органів влади вони хотіли б бачити на порталі. Поступово буде викладена й інша інформація. Тим більше, що Державне агентство з питань електронного урядування обіцяє, що в майбутньому запрацює ще й представлення даних на мапі, в географічному розрізі.

Джерело:http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publ...

Комментарии к материалу

Лучшие материалы